Về chúng tôi

Kính chào bạn đọc,

Chúng tôi là một nhóm các bạn trẻ có cùng mong muốn xây dựng một blog (phi thương mại) với những bài viết hay về lịch sử và văn hóa của quê hương Quảng Bình, về Đại tướng Võ Nguyên Giáp và các danh nhân quê hương tiêu biểu, về cuộc sống bình dị của những con người bình dị trên quê hương. Nội dung và chủ đề của blog có thể được mở rộng thêm nữa ra văn hóa, lịch sử của đất nước và thế giới, tùy theo điều kiện năng lực có được về sau. Mục đích của blog là nhằm giúp bạn đọc hiểu hơn về lịch sử, văn hóa, mảnh đất, con người của quê hương, dân tộc, từ đó góp sức truyền cảm hứng để người đọc bồi đắp lòng yêu nước, yêu tri thức, tìm về với những điều thiện và những thứ tốt đẹp của cuộc sống.

Các bài viết đăng trên blog này là những bài của chúng tôi tự viết với các bút danh khác nhau, hoặc là những bài viết hay chúng tôi tìm hiểu và tập hợp được. Với những bài có nguồn từ bên ngoài, chúng tôi sẽ cố gắng liên hệ với tác giả để xin phép được đăng lên và luôn luôn ghi rõ nguồn. Với những trường hợp gặp khó khăn trong việc liên hệ tác giả, chúng tôi cũng xin mạn phép đăng lên với hi vọng nhận được sự ủng hộ và rộng lượng từ tác giả. Trường hợp tác giả phản đối, chúng tôi sẽ lập tức có hành động theo yêu cầu của tác giả, hoặc rút bài đã đăng hoặc hoàn toàn chịu trách nhiệm trước tác giả.

Chúng tôi khuyến khích và rất hoan nghênh bạn đọc có cùng nguyện vọng chia sẻ với cộng đồng gửi bài viết của mình về cho ban biên tập để có thể xem xét đăng trên blog. Cùng với sự chia sẻ của các bạn, chúng tôi hy vọng có thể xây dựng một không gian văn hóa giàu tri thức và hướng thiện.
Mọi ý kiến đóng góp và thắc mắc xin gửi về banbientap[at]quangbinhquan.net

Xin chân thành cảm ơn!

Nhóm các bạn trẻ.
——————————-

Dear readers,

We are a group of young friends who share the same desire to build a (non-commercial) blog with well-written, informative and inspirational articles about the history and the culture of Quang Binh, about our beloved General Vo Nguyen Giap and many other famous personalities, about the normal life of normal people from our homeland. The content could be extended to the history and the culture of Vietnam and the world, depending on our competence and ability in the future. The desired goal of this blog is to provide as much as possible the readers with a deep and comprehensive understanding about the history, the culture, the land and the people, hence inspire the readers with the patriotism, the love for knowledge and for the ultimate values of Truth, Beauty and Goodness.

The articles published on this blog are either from our own writing under different pen-names or collected from different sources that we have chance to know. For articles from external sources, we will try to contact the authors for the copyright permission and will always clearly indicate the sources. In case of having difficulty in contacting the authors, we expect to have your understanding, generosity and forgiveness to publish the articles in advance. If the authors have any objection, we will take immediate action upon the authors’ request, either to remove the articles or to take our responsibility for any troubles caused by the publication.

We encourage and warmly welcome any friends who have the same desire of sharing your knowledge with the community to send us your articles, for a consideration of publishing. Together with you, we wish to make this blog a cultural hub, full of valuable knowledge and humanity-oriented works.

If you have any questions, any suggestions or if you want to summit your works, please contact us at banbientap[at]quangbinhquan.net

Thank you for your interest and support.
Yours sincerely,

A group of young friends.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>